You are here: Home ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Written by
Rate this item
(3 votes)

Καλώς ήρθατε στην τεχνική εταιρεια SAFETEC

Η εταιρία μας ασχολείται με την παροχή σύγχρονων, λειτουργικών ολοκληρωμένων υπηρεσιών για να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.


Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών - Αccess

Επιτρέπουν ή όχι την είσοδο σε χώρους.  Προκαθορίζονται χρονικές περίοδοι δυνατότητας εισόδου και προτεραιότητες ατόμων.  Σύνδεση με κομπιούτερ με καταγραφή χρόνων προσέλευσης και αναχώρησης.
Εγκατάστασης Πίνακας Access Control για έλεγχο εισόδου / εξόδου ,  Σύνδεσης των πινάκων μέσω δικτύου LAN , Σύνδεση συστημάτων μέσω δικτύων TCP/IP , Καρτες εισοδου - proximity card - Proximity Key-Tag ,
Εγκατάσταση  Proximity καρταναγνώστη , Αναγνώστες καρτών με δυνατότητα ελέγχου έως 65.000 χρήστες.  εγκατάσταση καρταναγνώστη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο  ,Προγραμματιστής καρτών , Σύστημα ωρομέτρησης και πρόσβασης.


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Η ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΤΙΜΗ 220 ΕΥΡΩ + ΦΠΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΩΡΟ


Κλειδαριά αυτόματο κλείδωμα–πόρτας πολυκατοικίας

Κλειδαριές  πολυκατοικιών γραφείων  ηλεκτρικές

Ηλεκτρική κλειδαριά πόρτας πολυκατοικίας γραφείου

Ηλεκτρική κλειδαριά πόρτας εισόδου πολυκατοικίας

 Μια ξεκλείδωτη πόρτα είναι μια πόρτα η όποια  παραβιάζεται εύκολα και χωρίς ειδικές γνώσεις  ειδικά αν είναι ασφάλειας όπου παραβιάζετε πολύ πιο εύκολα από της άπλες πόρτες αλουμινίου , επίσης ένας μηχανισμός που κλειδώνει αυτόματα μια θωρακισμένη πόρτα κοστίζει με βάση μια πρόσφορα συναδέλφου 1000 ευρώ με βασική προϋπόθεση να υπάρχει πόρτα ασφάλειας . επίσης μια κλειδωμένη πόρτα με κλειδί για μας είναι μια επικίνδυνη πόρτα γιατί σε περίπτωση που προκληθεί  πανικός για κάποιο λόγο

πχ φωτιά – σεισμός ,  μπορεί να γίνει εγκλωβισμός ατόμων
Η συγκεκριμένη κλειδαριά ταιριάζει σε όλες τις πόρτες και κάνει ακριβός το ίδιο κλειδώνει αυτόματα και έχει την δυνατότητα να ξεκλειδώσει με το χέρι μηχανικά επίσης έχει πολλά οφέλη όπως

Προτερήματα
*Η πόρτα κλειδώνει αυτόματα μετά από κάθε άνοιγμα


*Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται να υπάρξει εμπλοκή η εγκλωβισμός ατόμου .Ο μηχανισμός έχει την δυνατότητα να ξεκλειδώσει μηχανικά με το χέρι χωρίς να χρειάζεται κάποιο εργαλείο εν αντίθεση με το κλείδωμα της πόρτας με το κλειδί  που για μας δεν θα πρέπει να γίνεται πουθενά και για κανένα λόγο γιατί σε κάθε περίπτωση κινδύνου  πχ σεισμού ο εγκλωβισμός είναι σίγουρος όπως και ο πανικός που δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος πάντα.


*Η πόρτα μπορεί να ξεκλειδώσει με το πάτημα του θυροτηλεφώνου και δεν αναγκάζεται ο πελάτης να κατέβει να ανοίξει σε επίσκεψη και μετά ξανά κλειδώνει αυτόματα.


*Δεν διαθέτει κάποιο μηχανικό μέρος στην έξω πλευρά της πόρτας που θα μπορούσε κάποιος επίδοξος δράστης  με ένα σύρμα η κάποιο άλλο εργαλείο  σαν και αυτά που έχουν οι κλειδαράδες να ανοίξει την πόρτα.


*Το εξωτερικό πληκτρολόγιο είναι ατσάλινο και ασύρματο η συχνότητα που εκπέμπει είναι κρυπτογραφημένη και δεν αντιγράφετε  και σε περίπτωση καταστροφής του από επίδοξο δράστη η πόρτα θα παραμένει κλειδωμένη . Επίσης φέρει μηχανισμό τάμπερ που σε κάθε περίπτωση  που γίνει απόπειρα ξηλώματος από εκεί που είναι τοποθετημένο διαγράφεται η επικοινωνία με την κλειδαριά και αχρηστεύεται .Μετά θα πρέπει να γίνει πάλι ο προγραμματισμός του για να δουλέψει επίσης η συχνότητα που εκπέμπει είναι κυλιόμενη  και αμφίδρομη με την κλειδαριά.

*Τα ηλεκτρονικά κλειδιά δεν αντιγράφονται και έχουν μοναδικούς κωδικούς  επίσης δεν χρειάζονται μπαταρίες και δεν έχουν πρόβλημα αν βραχούν.


*Ο πύρος της κλειδαριάς κινείται πάνω – κάτω που σημαίνει ότι με κάποιο κατσαβίδι ή άλλο εργαλείο αν πάει κάποιος να το σπρώξει προς τα μέσα όπως γίνεται με όλες τις κλειδαριές σε πόρτες  πολυκατοικίας – ασφαλείας  κ.τ.λ. δεν παραβιάζεται.
*Είναι πλήρως ασύρματο με μπαταρίες που αλλάζουν πιο εύκολα και από ότι ένα τηλεκοντρόλ ,οι μπαταριές είναι απλές ΑΑ και ΑΑΑ αντέχουν 500.000 ανοίγματα – κλεισίματα και το κόστος αντικατάστασης τους δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ.


*Σε κάθε περίπτωση που οι μπαταρίες  τελειώνουν 24 ώρες  πριν κάνει ένα διακριτικό σφύριγμα και ανάβουν κόκκινες ενδείξεις .Αν δεν αντικατασταθούν οι κλειδαριά μένει ξεκλείδωτη για να μην υπάρξει εγκλωβισμός

 

Φωτογραφίες προϊόντων

Αναγνώστες καρτών – κάρτες εισόδου – Βιομετρικά με αναγνώριση αποτυπώματος και οφθαλμού

Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess 1 Εγκατάσταση συστήματος καρταναγνοστη Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess 14 καρτες εισοδου
Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess

Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess 11

Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess 152 Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess
Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου καρταναγνωστη

Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess 17

Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess 12 Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess 4
Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess 2

Εγκατάσταση συστήματος Έλεγχου θυρών  Αccess 3

   

 

 

Read 2203 times